Urządzenia i Akcesoria
Steamed wholemeal bread
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
20 slices
Składniki
-
unsalted butter for greasing1 tbsp
-
2 tbsp rolled oats, and linseeds (flaxseeds), for dustingsemolina for dusting2 tbsp
-
250 g wheat grainsspelt grains250 g
-
water1250 g
-
honey (opcjonalnie)10 g
-
2 tsp dried instant yeast, (7 g)fresh yeast crumbled20 g
-
baker's flour plus extra for dusting50 g
-
balsamic vinegar10 g
-
salt1 tsp
-
60 - 80 g mixed seeds, (e.g. pumpkin seeds, linseeds)sunflower seeds100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
4 g
Kalorie
409 kJ /
98 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
2.1 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork and chicken terrine
3h 20min
DIY chocolate truffles
3h 40min
Buttermilk bread
2h
Peanut butter
5min
Chocolate ice cream
12h
Pizza Margherita
2h 10min
Natural (plain) yoghurt
11h 10min
Steamed bread rolls
2h 10min
Vegetable filled pastries (Lukhmi)
1h 10min
Basic bread
1h 35min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1h
Yoghurt and fruit popsicles
4h