Cucumber soup
TM6 TM5 TM31

Cucumber soup

4.1 (22 oceny)

Składniki

  • 320 g Lebanese cucumber (approx. 3), cut into pieces
  • 90 g brown onion
  • 30 g butter
  • 500 g water
  • 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 1 sprig fresh dill, leaves only, plus extra for garnishing
  • 200 g potato, peeled and cut into pieces (3 cm)
  • 1 pinch sea salt, to taste
  • 1 pinch ground black pepper, to taste
  • 1 tsp raw sugar (optional)
  • 100 g pouring (whipping) cream

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
850.3 kJ / 202.5 kcal
Białko
3.2 g
Węglowodany
11.4 g
Tłuszcz
15.3 g
Tłuszcz nasycony
10.1 g
Błonnik
2.2 g
Sód
999.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy