Urządzenia i Akcesoria
Tandoori chicken wraps
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
water500 g
-
chicken tenderloins500 g
-
sea salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
fresh mint leaves only4 sprigs
-
natural yoghurt120 g
-
fresh coriander leaves only3 sprigs
-
tandoori paste20 g
-
tortillas4
-
fresh baby spinach leaves100 g
-
Lebanese cucumber (approx.100 g), cut into long thin strips1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
382.9 mg
Białko
32.5 g
Kalorie
1084 kJ /
258 kcal
Tłuszcz
6.7 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
2.2 g
Węglowodany
15.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chilli chutney quesadillas
1 godz.
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30 min
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash
1 godz. 15 min
Chilli chicken with corn and avocado cream
35 min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 min
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35 min
Chicken pesto pasta
30 min
Chicken picadillo cups
40 min
Chorizo and chicken pasta
50 min
Sour cream and chicken enchiladas
1 godz. 10 min
Chicken Caesar pasta salad
55 min
Cajun chicken schnitzel and slaw
45 min