Urządzenia i Akcesoria
Tandoori chicken wraps
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
water500 g
-
chicken tenderloins500 g
-
sea salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
fresh mint leaves only4 sprigs
-
natural yoghurt120 g
-
fresh coriander leaves only3 sprigs
-
tandoori paste20 g
-
tortillas4
-
fresh baby spinach leaves100 g
-
Lebanese cucumber (approx.100 g), cut into long thin strips1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
382.9 mg
Białko
32.5 g
Kalorie
1084 kJ /
258 kcal
Tłuszcz
6.7 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
2.2 g
Węglowodany
15.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken and cashews
55 min
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30 min
Pork with black bean sauce
30 min
Chilli chicken with corn and avocado cream
35 min
Chicken and warm potato salad
55 min
Chooky rice
45 min
Chicken pesto pasta
30 min
Chorizo and chicken pasta
50 min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 min
Chicken meatballs with coconut rice
35 min
Sticky meatball subs
1 godz.
Asian-style pork noodles
1 godz.