Urządzenia i Akcesoria
Rosemary meat pies
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
24 portions
Składniki
Shortcrust pastry
-
plain flour plus extra for dusting400 g
-
unsalted butter chilled and cut into pieces (1-2 cm)200 g
-
salt½ tsp
-
water chilled, plus extra if needed100 g
Iced puff pastry
-
ice cubes90 g
-
unsalted butter frozen and cut into pieces (1-2 cm)180 g
-
plain flour200 g
-
salt1 ½ tsp
Pie filling
-
butter melted, for greasing
-
fresh rosemary (10 cm), leaves only2 sprigs
-
garlic cloves2
-
brown onion (approx.180 g), cut into halves1
-
olive oil40 g
-
cornflour1 tbsp
-
beef rump steak cut into pieces (1 cm)700 g
-
Worcestershire sauce2 tbsp
-
soy sauce2 tbsp
-
VEGEMITE®1 tbsp
-
button mushrooms cut into pieces100 g
-
ground black pepper to taste½ tsp
-
plain flour for dusting
-
full cream milk for brushing
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
424.3 mg
Białko
12.6 g
Kalorie
1204.7 kJ /
286.8 kcal
Tłuszcz
17.4 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
9.7 g
Węglowodany
19.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Easy satay chicken
40 min
Shepherd's pie
55 min
Pizza dough
1 godz.
Quick puff pastry
1 godz. 20 min
Mini chicken pies
1 godz. 20 min
Gluten free sausage rolls
2 godz. 5 min
Chicken, leek and corn pie
1 godz. 15 min
Tuna mornay
45 min
Aussie meat pies
2 godz.
Buttermilk scones
35 min
Herb and garlic pull-apart bread
1 godz. 35 min
Sticky date pudding
1 godz. 30 min