Urządzenia i Akcesoria
Rosemary meat pies
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
24 portions
Składniki
Shortcrust pastry
-
plain flour plus extra for dusting400 g
-
unsalted butter chilled and cut into pieces (1-2 cm)200 g
-
salt½ tsp
-
water chilled, plus extra if needed100 g
Iced puff pastry
-
ice cubes90 g
-
unsalted butter frozen and cut into pieces (1-2 cm)180 g
-
plain flour200 g
-
salt1 ½ tsp
Pie filling
-
butter melted, for greasing
-
fresh rosemary (10 cm), leaves only2 sprigs
-
garlic cloves2
-
brown onion (approx.180 g), cut into halves1
-
olive oil40 g
-
cornflour1 tbsp
-
beef rump steak cut into pieces (1 cm)700 g
-
Worcestershire sauce2 tbsp
-
soy sauce2 tbsp
-
VEGEMITE®1 tbsp
-
button mushrooms cut into pieces100 g
-
ground black pepper to taste½ tsp
-
plain flour for dusting
-
full cream milk for brushing
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
424.3 mg
Białko
12.6 g
Kalorie
1204.7 kJ /
286.8 kcal
Tłuszcz
17.4 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
9.7 g
Węglowodany
19.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sultana, apple and custard scrolls
4h 30min
Custard
10min
Aussie meat pies
2h
Zucchini, ham and corn bites
40min
Family chicken galette
1h 55min
Aussie damper
45min
Iced puff pastry
40min
Pikelets
35min
Sticky date pudding
1h 30min
Buttermilk scones
35min
Three cheese spinach scrolls
2h 15min
Mongolian lamb hot pot
3h 25min