Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di farina bianca
- 100 g di zucchero a velo
- 1 cucchiaino di zucchero vanigliato
- 100 g di burro, a temperatura ambiente
- 3 albumi d'uovo
- 1 pizzico di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 131 kJ / 21 kcal
- Białko
- 0.47 g
- Węglowodany
- 3.54 g
- Tłuszcz
- 1.69 g
- Błonnik
- 0.07 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pasta all'uovo
Brak ocen
Pasta frolla
1h 50min
Zucchero vanigliato
72 Std.
Crema pasticcera
15min
Semifreddo al cioccolato/caffé
6h 25min
Pasta all'uovo
1h
Profiteroles
2h 15 min.
Panna cotta
6h 30min
Gnocchi di patate
1u. 30min
Meringhe dell'Emmental
2h 15 min.
Biscotti secchi al cioccolato
1u. 30min
Canestrelli
Brak ocen