Urządzenia i Akcesoria
Crema fritta alla veneziana
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
40 pezzi
Składniki
-
180 g di zucchero
-
1 limone preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
-
200 g di farina tipo 0
-
1000 g di latte intero fresco
-
5 uova
-
150 g di pangrattato
-
olio di semi di arachide q.b.
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
2.7 g
Kalorie
510 kJ /
122 kcal
Tłuszcz
6.7 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
12.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Zuppa imperiale
1 Std.
Minestra imperiale tricolore
1 Std. 30 Min
Fiordilatte bolognese
9 Std. 30 Min
Olive all'ascolana
55 Min
Colomba classica
6 Std. 45 Min
Passatelli
45 Min
Strozzapreti pasticciati
1 Std. 40 Min
Castagnole ripiene
14 Std.
Bomboloni al forno
3 Std. 35 Min
Bauletti di carne triestini
1 Std.
Rose del deserto
45 Min
Ciambella romagnola
1 Std.