Urządzenia i Akcesoria
Gelatina di mele
Przygotowanie 1 godz. 30 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
1 vasetto
Składniki
-
1500 g di mele
-
1 limone pelato a vivo e in quarti
-
700 g di acqua
-
350 g di zucchero
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 vasetto
Białko
1 g
Kalorie
6505 kJ /
1556 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
384 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Natura sottovetro
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Conserva di barbabietole in agrodolce
12 godz. 30 min
Mele cotogne al cardamomo con biscotti alle mandorle
3 godz. 30 min
Zucchero all'arancia e spezie
2 godz. 15 min
Sciroppo di lavanda
1 godz. 30 min
Mostarda
36 godz. 40 min
Salsa alle ciliegie e sciroppo di carrube
1 godz.
Formaggella alle erbe
4 godz. 20 min
Pectina
55 min
Ricotta di macadamia raw
24 godz. 15 min
Gelatina al vino rosso e mirtilli
35 min
Confettura di uva e fiori di timo
2 godz. 40 min
Confettura di carote
1 godz. 5 min