Confettura di albicocche all'arancia e mandorle
TM31 TM5 TM6

Confettura di albicocche all'arancia e mandorle

4.8 (6 ocen)

Składniki

  • 800 g di albicocche, denocciolate (circa 1000 g peso lordo)
  • ½ arancia, preferibilmente biologica, solo la scorza
  • ½ limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
  • 640 g di zucchero
  • 35 g di gelificante 1:1
  • 50 g di mandorle a lamelle

Wartości odżywcze
na 1 vasetto
Kalorie
2271 kJ / 535 kcal
Białko
3 g
Węglowodany
122 g
Tłuszcz
5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy