Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Meringa
- 360 g di zucchero
- 120 g di albumi
Crema al burro ai mirtilli
- 80 g di mirtilli, lavati
- 1 cucchiaio di acqua
- 15 g di zucchero
- 70 g di burro morbido a pezzi
- 15 g di zucchero a velo
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 339 kJ / 81 kcal
- Białko
- 0.7 g
- Węglowodany
- 15.2 g
- Tłuszcz
- 2.3 g
- Błonnik
- 0.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Macaron al cioccolato
24u.
Spiedini di frutta con salsa mou
25min
Glassa di zucchero
10min
Meringhe
2u.
Dacquoise ai lamponi
3h
Cheesecake della Vigilia (TM6)
4h 30min
Freakshake gusto macarons
2sa 40 dk
Krapfen ripieni alla confettura di albicocche
2h 30min
Cream tart
4h
Cheesecake alla salsa mou
4 Std. 50 Min
Crema al burro al cacao
10min
Cheesecake ai lamponi
3h 20min