Urządzenia i Akcesoria
Pesche al forno ricoperte di meringa
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni
Składniki
Pesche al forno
-
4 pesche mature, denocciolate, a metà
-
50 g di mandorle
-
25 g zucchero
Meringhe
-
3 albumi
-
140 g di zucchero semolato
-
1 pizzico di sale
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
7 g
Kalorie
1253 kJ /
299 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
51 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Dolci del buonumore
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Mousse di yogurt con salsa alle albicocche
6 godz. 15 min
Cocotte persi pien
1 godz.
Albumi montati a neve
5 min
Zabaione
15 min
Budino uova e latte al caramello
1 godz. 30 min
Bon bon di marzapane
1 godz. 50 min
Pannacotta con bisque di astice e chele di granchio
2 godz. 20 min
Tiramisù allo zabaione
7 godz.
Mini flan parisienne
9 godz.
Crumble alle pere e crema di ricotta
1 godz.
Lemon curd (di Luca Montersino)
25 min
Crema di Cogne
15 min