Pesche al forno ricoperte di meringa

Pesche al forno ricoperte di meringa

3.9 7 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni

Składniki

Pesche al forno
  • 4 pesche mature, denocciolate, a metà
  • 50 g di mandorle
  • 25 g zucchero
Meringhe
  • 3 albumi
  • 140 g di zucchero semolato
  • 1 pizzico di sale

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 7 g
Kalorie 1253 kJ / 299 kcal
Tłuszcz 7 g
Błonnik 3 g
Węglowodany 51 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...