Urządzenia i Akcesoria
Pesche al forno ricoperte di meringa
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni
Składniki
Pesche al forno
-
4 pesche mature, denocciolate, a metà
-
50 g di mandorle
-
25 g zucchero
Meringhe
-
3 albumi
-
140 g di zucchero semolato
-
1 pizzico di sale
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
7 g
Kalorie
1253 kJ /
299 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
51 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Dolci del buonumore
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Lemon curd (di Luca Montersino)
25 min
Bavarese al melone aromatizzata al Porto
3 godz. 15 min
Torta snow globe (senza glutine, senza lattosio) di Damiano Carrara
6 godz.
Gelo di anguria
3 godz. 30 min
Cheesecake meringata
3 godz. 30 min
Zabaione al peperone rosso
20 min
Crostata meringata all'arancia
30 min
Budino al miele e rum con salsa alle fragole
2 godz. 30 min
Torta brulée
11 godz.
Torta meringata al limone con glassatura veloce
3 godz. 15 min
Crema inglese (di Luca Montersino)
20 min
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3 godz. 30 min