Urządzenia i Akcesoria
Pesche al forno ricoperte di meringa
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni
Składniki
Pesche al forno
-
4 pesche mature, denocciolate, a metà
-
50 g di mandorle
-
25 g zucchero
Meringhe
-
3 albumi
-
140 g di zucchero semolato
-
1 pizzico di sale
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
7 g
Kalorie
1253 kJ /
299 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
51 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Dolci del buonumore
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Zabaione
15 min
Tarte tatin di fichi con salsa dolce al caprino
40 min
Creme brulé al cioccolato bianco e limone
40 min
Bisque di gamberetti con crostini
1 godz.
Crema inglese
15 min
Budino uova e latte al caramello
1 godz. 30 min
Crema di cipolle e timo
1 godz.
Aspic di pesche e mirtilli
7 godz.
Tortini di fichi
6 godz. 5 min
Tortini al caramello
1 godz.
Salsa di cozze al curry
Brak ocen
Torta meringata al limone con glassatura veloce
3 godz. 15 min