Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 380 - 400 g de concombre, coupé en tronçons
- 80 g d'oignon, coupé en quatre
- 15 g d'huile d'olive
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de bouillon de volaille (½ cube et 200 g d'eau)
- 200 g de lait de coco
- 3 brins de ciboulette fraîche, ciselée
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 499.2 kJ / 119.7 kcal
- Białko
- 1.3 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 10.7 g
- Błonnik
- 1.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Soupe de concombre à la menthe
15min
Gaspacho concombre-feta
10 min
Gaspacho concombre, cumin et gouda
10 min
Gaspacho indien
2j
Gaspacho tomates ananas
1 godz. 5 min
Velouté de concombre glacé
10 min
Soupe d'abricot au romarin et à l'huile d'olive
1 Std. 15 Min
Soupe froide de concombre au basilic
10 min
Gaspacho de concombre aux fraises
45 Min
Crème de courgette et noix de cajou sans cuisson
15min
Gaspacho concombre et pomme
10 min
Soupe froide courgette, chèvre et cumin
40 min