Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 15 - 20 feuilles de basilic frais
- 1 gousse d'ail
- 30 g de pignons de pin
- 1 zeste de citron jaune non traité
- ½ c. à café de fleur de sel
- 30 g d'huile d'olive
- 1500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 80 g d'oignon rouge, coupé en deux
- 300 g d'asperges vertes, coupées en tronçons (réserver les têtes)
- 200 g de fèves surgelées
- 250 g de petits pois frais, ou surgelés
- 250 g de courgettes, coupées en cubes (2 cm)
- 150 g de petites pâtes sèches
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 939 kJ / 225 kcal
- Białko
- 10.7 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 12.2 g
- Błonnik
- 6.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Soupe au pistou
1h 25min
Avgolemono (soupe grecque œuf-citron)
35min
Minestrone
45 分钟
Minestrone de légumes aux petites pâtes
55 Min
Potage façon minestrone
50 Min
Soupe au pistou
40 分钟
Soupe de haricots blancs
20 分钟
Soupe au pistou
40 分钟
Fregola aux coques et petits pois
50 Min
Soupe rustique
12 Std.
Soupe printanière courgettes, haricots, pesto
13 godz. 35 min
Bouillon de légumes parfumé
45 分钟