Œuf, potimarron et purée avocat-raifort - Bruno Dinel

Œuf, potimarron et purée avocat-raifort - Bruno Dinel

4.2 6 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions

Składniki

La purée de potimarron
  • 200 g de chair de potimarron coupée en morceaux
  • 50 g de jus d'orange
  • 1 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
La purée avocat-raifort
  • 1 avocat coupé en morceaux
  • 100 g de raifort coupé en morceaux
L'œuf basse température
  • 1750 g d'eau
  • 4 œufs
  • 1 c. à café de sel
Le dressage
  • 2 c. à café de grué de cacao (opcjonalnie)
    2 c. à café de noisettes, grossièrement concassées
  • 4 pincées de fleur de sel à ajuster en fonction des goûts

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 9.8 g
Kalorie 775.8 kJ / 186.5 kcal
Tłuszcz 13 g
Błonnik 4.2 g
Węglowodany 15.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...