![Caldo ibérico Caldo ibérico](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C588223C-C920-4F3A-8C0B-9286A3755B2D/Derivates/fb550ad1-3f4b-49cc-96a1-2cf5e23f8db2.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de puerro (en trozos)
- 80 g de zanahoria (en trozos)
- 50 g de cebolla
- 80 g de patata (en trozos)
- 500 g de huesos de jamón ibérico
- 1500 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 74 kJ / 17 kcal
- Białko
- 1.4 g
- Węglowodany
- 2.4 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
- Błonnik
- 0.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa de ajo
40 мин.
Crema de judías verdes
35 min
Crema de patatas, puerros y zanahorias
45 min
Caldo de ave y jamón
1 Std. 5 Min
Caldo de gallina
1 godz. 10 min
Guisantes con jamón
30 min
Crema de calabacín
25min
Patatas a la riojana
40 мин.
Champiñones o setas al ajillo
20 Min
Crema de porrusalda con bacalao y huevas de trucha
35 min
Sopa de picadillo con fideos
25min
Crema de ajo con puerro y patatas
45 min