Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de puerro (en trozos)
- 80 g de zanahoria (en trozos)
- 50 g de cebolla
- 80 g de patata (en trozos)
- 500 g de huesos de jamón ibérico
- 1500 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 74 kJ / 17 kcal
- Białko
- 1.4 g
- Węglowodany
- 2.4 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
- Błonnik
- 0.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lacón con cachelos
30 min
Crema de patatas, puerros y zanahorias
45 min
Crema de ajo con puerro y patatas
45 min
Caldo de gallina
1h 10min
Crema de judías verdes
35min
Caldo de carne (pollo o ternera)
40 min
Sopa de ajo
40 min
Cangrejos de río en salsa
30 min
Caldo de pollo con ñoquis de pan
1h 5min
Patatas revolconas
40 min
Vichyssoise de espárragos
30 min
Caldo de ave y jamón
1h 5min