Caldo ibérico

Caldo ibérico

4.2 90 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 raciones

Składniki

  • 100 g de puerro (en trozos)
  • 80 g de zanahoria (en trozos)
  • 50 g de cebolla
  • 80 g de patata (en trozos)
  • 500 g de huesos de jamón ibérico
  • 1500 g de agua

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 1.4 g
Kalorie 74 kJ / 17 kcal
Tłuszcz 0.3 g
Błonnik 0.6 g
Węglowodany 2.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...