Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g dried shiitake mushrooms
- 800 g hot water
- 160 g farro
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1200 g water
- 140 g puy lentils
- 100 g white quinoa
- 10 peeled raw prawns
- 3 tbsp olive oil
- 1 tsp sea salt flakes, plus extra to taste
- ½ tsp fresh ground black pepper, plus extra to taste
- 2 kale leaves, stalks removed and leaves cut into thin slices
- 6 sprigs fresh basil, leaves only, cut into thin strips
- 2 tsp lemon juice
- 2 baby cos lettuce, leaves separated
- 150 g feta cheese, crumbled
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1716 kJ / 408.5 kcal
- Białko
- 23.1 g
- Węglowodany
- 37.5 g
- Tłuszcz
- 16.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.1 g
- Błonnik
- 9.5 g
- Sód
- 813.1 mg
Alternatywne przepisy
Lentil and mint salad
3 godz. 55 min
Quinoa tabouli
12h 40min
Autumn vegetable gratin
50 min
Jewelled quinoa salad
1h 35 min
Whole cauliflower with pea purée
40min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13h 25min
Roasted eggplant
1h 35 min
Sunflower and nori filling
3 godz. 10 min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1hod. 5min
Fennel, asparagus and camembert salad
30min
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2 Std. 30 Min
Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
50 min