Urządzenia i Akcesoria
Grain salad lettuce cups
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
6 portions
Składniki
-
dried shiitake mushrooms20 g
-
hot water800 g
-
farro160 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
water1200 g
-
puy lentils140 g
-
white quinoa100 g
-
peeled raw prawns10
-
olive oil3 tbsp
-
sea salt flakes plus extra to taste1 tsp
-
fresh ground black pepper plus extra to taste½ tsp
-
kale leaves stalks removed and leaves cut into thin slices2
-
fresh basil leaves only, cut into thin strips6 sprigs
-
lemon juice2 tsp
-
baby cos lettuce leaves separated2
-
feta cheese crumbled150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
813.1 mg
Białko
23.1 g
Kalorie
1716 kJ /
408.5 kcal
Tłuszcz
16.6 g
Błonnik
9.5 g
Tłuszcz nasycony
5.1 g
Węglowodany
37.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 min
Pearl barley risotto with asparagus
1 godz. 5 min
Ratatouille
40 min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM5)
20 godz. 15 min
Roasted vegetables with horseradish cream
40 min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1 godz. 5 min
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1 godz. 35 min
Sweet potato blini with cumin & sesame crème fraîche
1 godz.
Artichoke and bean ragout
1 godz. 30 min
Pumpkin and tempeh bobotie
1 godz. 5 min
Israeli couscous salad
1 godz.
Harvest nut roast with gravy
1 godz. 30 min