Kompot jabłkowo-gruszkowy

Kompot jabłkowo-gruszkowy

4.8 303 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 porcji

Składniki

  • 500 g jabłek bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
  • 400 g gruszek bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
  • 50 - 60 g brązowego cukru
  • 1 laska cynamonu przełamana na pół
  • 1200 g wody

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 87.9 kcal / 367.9 kJ
Białko 0.4 g
Tłuszcz 0.2 g
Węglowodany 23.2 g
Błonnik 3.2 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 9.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...