
Urządzenia i Akcesoria
Kompot jabłkowo-gruszkowy
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 porcji
Składniki
-
jabłek bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki500 g
-
gruszek bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki400 g
-
brązowego cukru50 - 60 g
-
laska cynamonu przełamana na pół1
-
wody1200 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
87.9 kcal /
367.9 kJ
Białko
0.4 g
Tłuszcz
0.2 g
Węglowodany
23.2 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
9.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

KUCHNIA POLSKA
11 Przepisów
Polska
Polska