Kompot jabłkowo-gruszkowy
TM5 TM6

Kompot jabłkowo-gruszkowy

4.9 (84 oceny)

Składniki

  • 500 g jabłek, bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
  • 400 g gruszek, bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
  • 50 - 60 g brązowego cukru
  • 1 laska cynamonu, przełamana na pół
  • 1200 g wody

Wartości odżywcze
na 1 porcję
Kalorie
360 kJ / 86 kcal
Białko
0.6 g
Węglowodany
22.2 g
Tłuszcz
0.4 g
Błonnik
2.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 3000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy