Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 - 3 ząbki czosnku, przekrojone na pół
-
20
g oleju
lub 20 g oliwy z oliwek -
200
g cebuli, pokrojonej w ósemki (patrz wskazówka)
lub 200 g czerwonej cebuli, pokrojonej w ósemki (patrz wskazówka)
- Wartości odżywcze
- na 1 Cały przepis
- Kalorie
- 1031 kJ / 246 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 3.8 g
- Sód
- 20 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rumienienie 200-300 g cebuli
20 Min
Delikatne rumienienie kurczaka i boczku
15min
Mocne rumienienie 250 g cebuli szalotki
25min
Mocne rumienienie 350 g cebuli szalotki
25min
Delikatne rumienienie cebuli i czosnku
20 Min
Delikatne rumienienie 300 g cebuli
20 Min
Mocne rumienienie 200 g cebuli
25min
Delikatne rumienienie 350 g cebuli szalotki
25min
Delikatne rumienienie 250 g cebuli szalotki
20 Min
Mocne rumienienie wieprzowiny (pokrojonej w kostkę)
15min
Delikatne rumienienie 200 g cebuli
20 Min
Rumienienie 200 g pora
20 Min