Rumienienie cebuli i czosnku
TM6

Rumienienie cebuli i czosnku

4.3 (98 ocen)

Składniki

  • 2 - 3 ząbki czosnku, przekrojone na pół
  • 20 g oleju
    lub 20 g oliwy z oliwek
  • 200 g cebuli, pokrojonej w ósemki (patrz wskazówka)
    lub 200 g czerwonej cebuli, pokrojonej w ósemki (patrz wskazówka)

Wartości odżywcze
na 1 Cały przepis
Kalorie
1031 kJ / 246 kcal
Białko
3 g
Węglowodany
13 g
Tłuszcz
20 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Błonnik
3.8 g
Sód
20 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy