Kompot z rabarbaru

Kompot z rabarbaru

4.4 356 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
8 szklanek

Składniki

  • 900 g rabarbaru pokrojonego na 2-3 cm kawałki
  • 100 - 120 g cukru
  • 1 laska cynamonu przełamana na pół
  • 1200 g wody
  • 1 cytryna ekologiczna, pokrojona w ok. 2 mm plastry
  • liście mięty, świeże

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 szklankę

Białko 0.6 g
Kalorie 307.2 kJ / 73.4 kcal
Tłuszcz 0.1 g
Węglowodany 20.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...