Kompot z rabarbaru
TM6 TM5

Kompot z rabarbaru

4.5 ( 320 ocen )

Składniki

  • 900 g rabarbaru pokrojonego na 2-3 cm kawałki
  • 100 - 120 g cukru
  • 1 laska cynamonu przełamana na pół
  • 1200 g wody
  • 1 cytryna ekologiczna, pokrojona w ok. 2 mm plastry
  • liście mięty, świeże

Wartości odżywcze
na 1 szklankę
Kalorie
73.4 kcal / 307.2 kJ
Białko
0.6 g
Tłuszcz
0.1 g
Węglowodany
20.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy