Kompot z rabarbaru
TM5 TM6

Kompot z rabarbaru

Składniki

  • 900 g rabarbaru, pokrojonego na 2-3 cm kawałki
  • 100 - 120 g cukru
  • 1 laska cynamonu, przełamana na pół
  • 1200 g wody
  • 1 cytryna, ekologiczna, pokrojona w ok. 2 mm plastry
  • liście mięty, świeże

Wartości odżywcze
na 1 szklankę
Kalorie
307.2 kJ / 73.4 kcal
Białko
0.6 g
Węglowodany
20.8 g
Tłuszcz
0.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 3000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo®  i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów  – bez żadnych haczyków! 

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

Pokaż wszystkie