Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Gehaktbrood
- 20 g oud brood, in stukken (3 cm)
- 60 g parmezaankaas, in stukken (3 cm)
- 60 g gemengde groenten (look, ui, wortel, selderij en peterselie), in stukken (3 cm)
- 400 g rundergehakt
- 2 eieren
- 1 tl zout
- 1 snuifje peper
- 100 g spek , fijngesneden
Saus en bijgerecht
- 30 g extra vergine olijfolie + naar believen
- 500 g aardappelen, in schijfjes (1/2 cm) of in blokjes (3 tot 4 cm)
- 300 g verse champignons, schoongemaakt en in schijfjes
- 1 tl zout
- 30 g sjalotten, in helften
- 100 g droge witte wijn
- 300 g water
- 1 vleesbouillon blokje (voor 0,5 l)
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1347 kJ / 322 kcal
- Białko
- 29 g
- Węglowodany
- 16.7 g
- Tłuszcz
- 14.6 g
- Błonnik
- 2.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
1 Std. 10 Min
Gevulde kroketten
Brak ocen
Gehaktbrood
1 Std. 20 Min
Gehaktballen in tomatensaus
3 Std. 40 Min
Omelet met gehakt
1 Std. 10 Min
Gekruide kersenbrioche-krans
2 Std. 20 Min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 Min
Gevulde kalkoenborst
Brak ocen
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55min
Kip met warme aardappelsalade
55min
Rundsstoofvlees met aardappelen
1 Std. 10 Min
Vleesballetjes met tomatensaus
45 Min