Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Groenten saus
- 2 teentjes knoflook, gepeld en geplet
- 30 g extra vergine olijfolie
- 200 g courgettes, ongeschild, in fijne reepjes (5 cm lang)
- 150 g wortel, in fijne reepjes (5 cm lang)
- 1 selderstengel (ong. 50 g), in stukken
- 40 g ui, overlangs gesneden
- 200 g verse champignons, in schijfjes
- 50 g prei, in fijne ringen
- 1 snuifje fijn zout
- 30 g sojasaus
Noedels
- 1000 g water
- 1 el fijn zout
- 100 g glasmie (Chinese vermicelli)
- 100 - 150 g verse sojascheuten
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 618 kJ / 148 kcal
- Białko
- 5.5 g
- Węglowodany
- 12.5 g
- Tłuszcz
- 8.5 g
- Błonnik
- 3.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Warme chocolademelk
10 Min
Smoothie
5 Min
Gemalen kip in tomatensaus
30 min
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
Keine Bewertungen
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
50 min
250 g sjalot fruiten
Keine Bewertungen
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
50 min
Courgetteomelet
40 min
Tandoori kip wraps
50 min
Rijst met groentemix
55 min
Tomatenrijst
30 min
Aardappelpuree
45 Min