Wersje kompatybilne
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g water
- 2 teentjes knoflook (ong. 5 g totaal)
- ¼ - ½ tl gemalen cayennepeper
- 50 g verse koriander
- 100 g verse babyspinazie
- 40 g olijfolie
- 1 tl zout
- 600 g witvisfilet (b.v. heilbot, schelvis, kabeljauw; 1 cm dik), ontveld, zonder graten
- 400 g aardappelen, nieuwe of vastkokende, in kleine stukken (1 cm)
- ¼ tl gemalen kurkuma
- 4 tl kikkererwtenbloem (ong. 15 g, zie tip)
- 1 tl suiker
- ½ tl vers gemalen peper, plus extra naar smaak
- 2 tl citroensap
- 200 g wortelen, in schijfjes (1 cm dik)
- 200 g broccoliroosjes, in stukken (3 cm)
- 250 g Griekse yoghurt
- verse koriander, plus extra als garnituur
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1830 kJ / 437 kcal
- Białko
- 36 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 5.9 g
Alternatywne przepisy
Rijst met groentemix
55min
Gevulde vis
1 Std. 50 Min
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16 godz. 50 min
Boekweit met champignons
25min
Tajine van lam met abrikozen en honing
1 Std. 30 Min
Paella met kidneybonen
55min
Oosters runderstoofpotje met parelcouscous
40 Min
Kipspiesjes met komijnrijst en warme groentesalade
2h
Russische rode bietensalade
1 Std. 10 Min
Groene bron
10min
Huzarensalade
25min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1h 25min