Wersje kompatybilne
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g water
- 2 teentjes knoflook (ong. 5 g totaal)
- ¼ - ½ tl gemalen cayennepeper
- 50 g verse koriander
- 100 g verse babyspinazie
- 40 g olijfolie
- 1 tl zout
- 600 g witvisfilet (b.v. heilbot, schelvis, kabeljauw; 1 cm dik), ontveld, zonder graten
- 400 g aardappelen, nieuwe of vastkokende, in kleine stukken (1 cm)
- ¼ tl gemalen kurkuma
- 4 tl kikkererwtenbloem (ong. 15 g, zie tip)
- 1 tl suiker
- ½ tl vers gemalen peper, plus extra naar smaak
- 2 tl citroensap
- 200 g wortelen, in schijfjes (1 cm dik)
- 200 g broccoliroosjes, in stukken (3 cm)
- 250 g Griekse yoghurt
- verse koriander, plus extra als garnituur
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1830 kJ / 437 kcal
- Białko
- 36 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 5.9 g
Alternatywne przepisy
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1h 25min
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
20 Min
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50 Min
Glasmie met garnalen en knoflooksaus
1hod. 15min
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30min
Kip met pompoen-massaman curry en kokossoep
Brak ocen
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55 Min
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35 Min
Asperge ovenschotel
1 Std. 30 Min
Kip met citroen
50 Min
Mediterrane visschotel
1 Std. 30 Min
Gestoomde rijst
25 min