Urządzenia i Akcesoria
Gochujang zeevruchtenrisotto
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porties
Składniki
-
Gochujang (Koreaans chilipasta)30 g
-
sesamolie20 g
-
Parmezaanse kaas40 g
-
olijfolie50 g
-
mascarpone150 g
-
shiitake, vers in plakjes (5 mm)150 g
-
water1350 g
-
zout1 tl
-
mossel, vers, schoongemaakt300 g
-
rauwe scampis, gepeld150 g
-
visfilets zonder vel, in stukken (3 x 3 cm)150 g
-
sjalot gehalveerd1
-
risottorijst (bv. Baldo, Carnaroli, Arborio)320 g
-
witte wijn50 g
-
groentebouillonpasta1 el
-
geroosterd sesamzaad (zwart)20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
1603.2 mg
Białko
35.8 g
Kalorie
3409.6 kJ /
814.9 kcal
Tłuszcz
39.1 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
12.8 g
Węglowodany
77 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fusion-smaken
12 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Varkensburgers met Gorgonzolasaus en Marsala Peren
Brak ocen
Kreplach
55 min
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Brak ocen
Meal Prep - Eieren | Volkoren speltbrood, avocado-ei spread, groentesap
1 godz. 30 min
Tarbot met salsasaus
Brak ocen
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Brak ocen
Guacamole
5 min
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Brak ocen
Worstmummies
Brak ocen
Mojo saus (voor zeevruchten)
10 min
Zalm en venkel risotto
25 min
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
3 godz. 45 min