Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 - 250 g glasmie (gemaakt van mungbonen of rijst)
- warm water, voor het weken
- 70 g teentjes knoflook
- 40 g olie
- ½ tl zout (opcjonalnie)
- ¼ tl gemalen witte peper
- 35 g suiker
- 40 g sojasaus
- 20 g rijstwijn
- 700 g water
- 200 - 250 g rauwe middelgrote garnalen, gepeld en het darmkanaal verwijderd
- 200 g platte sperziebonen
- 50 g lente-uien, in blokjes (3 mm) of gekruld (zie tip), als garnituur
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1832 kJ / 438 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 66 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 2.5 g
Alternatywne przepisy
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 min
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1h 10min
Paprika's in zoetzure saus
30 dk
Kip met pompoen-massaman curry en kokossoep
No ratings
Pastasalade met forel en groenten
No ratings
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
No ratings
Mediterrane kippenpastei
50 min
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55 min
Indische kippenburger
4sa
Spaghetti met tomaat en spek
35 min
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1h
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9 godz. 15 min