Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
TM5 TM6

Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren

5.0 (2 oceny)

Składniki

  • 200 g ui, in kwarten gesneden
  • 1 teentje knoflook
  • 100 g rode paprika, in stukken gesneden
  • 100 g groene paprika, in stukken gesneden
  • 200 g courgette, ongepeld en in middelgrote stukken gesneden
  • 60 g extra vergine olijfolie
  • 500 g aardappelen, in plakjes van 4 mm gesneden
  • 4 eieren, afzonderlijk in plasticfolie gewikkeld
  • 1 - 2 zeebaarzen met vel en zonder kop (500 à 600 g/st in zijn geheel)
  • ½ tl zout
  • 2 snuifjes versgemalen zwarte peper
  • 1 citroen, in schijfjes gesneden (of enkel het sap)
  • 400 g tomatenpulp uit blik
  • 1 tl suiker
  • 1 groentenbouillonblokje (voor 0,5 l)

Wartości odżywcze
na 1 portie
Kalorie
2085 kJ / 499 kcal
Białko
38.8 g
Węglowodany
30.1 g
Tłuszcz
24.8 g
Błonnik
5.45 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy