Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g ui, in kwarten gesneden
- 1 teentje knoflook
- 100 g rode paprika, in stukken gesneden
- 100 g groene paprika, in stukken gesneden
- 200 g courgette, ongepeld en in middelgrote stukken gesneden
- 60 g extra vergine olijfolie
- 500 g aardappelen, in plakjes van 4 mm gesneden
- 4 eieren, afzonderlijk in plasticfolie gewikkeld
- 1 - 2 zeebaarzen met vel en zonder kop (500 à 600 g/st in zijn geheel)
- ½ tl zout
- 2 snuifjes versgemalen zwarte peper
- 1 citroen, in schijfjes gesneden (of enkel het sap)
- 400 g tomatenpulp uit blik
- 1 tl suiker
- 1 groentenbouillonblokje (voor 0,5 l)
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 2085 kJ / 499 kcal
- Białko
- 38.8 g
- Węglowodany
- 30.1 g
- Tłuszcz
- 24.8 g
- Błonnik
- 5.45 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vislasagne met asperges en prei
1h 30min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1h 10min
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Brak ocen
Paaspastei
Brak ocen
Paddenstoelentaart
1h 30min
Ratatouille
40min
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
Brak ocen
Peergelei
Brak ocen
Perziken en pruimen 'Cobbler'
1h
Chocolade rijstpudding
1 godz. 5 min
Banaan en rogge ontbijt flatbreads
1h 35 min
Indiase groentencurry
50min