Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g ui, in kwarten gesneden
- 1 teentje knoflook
- 100 g rode paprika, in stukken gesneden
- 100 g groene paprika, in stukken gesneden
- 200 g courgette, ongepeld en in middelgrote stukken gesneden
- 60 g extra vergine olijfolie
- 500 g aardappelen, in plakjes van 4 mm gesneden
- 4 eieren, afzonderlijk in plasticfolie gewikkeld
- 1 - 2 zeebaarzen met vel en zonder kop (500 à 600 g/st in zijn geheel)
- ½ tl zout
- 2 snuifjes versgemalen zwarte peper
- 1 citroen, in schijfjes gesneden (of enkel het sap)
- 400 g tomatenpulp uit blik
- 1 tl suiker
- 1 groentenbouillonblokje (voor 0,5 l)
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 2085 kJ / 499 kcal
- Białko
- 38.8 g
- Węglowodany
- 30.1 g
- Tłuszcz
- 24.8 g
- Błonnik
- 5.45 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Viscurry
35min
Forel met hollandaisesaus
50min
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
50min
Spaanse risotto
40min
Bloementaartje met amandelcrème
1h 10min
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45 min
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Brak ocen
Zalm met citroen Hollandaise, asperges en rijst
45 min
Dipsaus van abrikozenyoghurt met curry
10min
Risotto bolognese
45 min
Abrikozenlikeur
30min
Rundergoulash met deegballetjes
1h 30min