Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g wortelen, geschild en gesneden
- 1 knoflookteentje
- 700 g water
- zout
- 1 el verse kervel, gehakt
- 2 el verse peterselie, gehakt
- 1 el verse koriander, gehakt
- gemalen peper
- 12 zeetongfilets, of 8 grote
- 40 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk), gesneden in dobbelstenen
- 25 g olijfolie
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1193 kJ / 285 kcal
- Białko
- 23 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 16 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
1 Std. 20 Min
Rundsburgers met kaasvulling
40min
Bouillabaisse
Brak ocen
Witlof met ham, gegratineerd met comté
13h
Aardappel-wortel hapjes
40min
Zeevruchtennat met champagne
Brak ocen
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3 Std.
Sunrise smoothie
Brak ocen
Vegan challah brood
2sa 30 dk
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50min
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50min
Zalm met venkel
40min