Urządzenia i Akcesoria
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 porties
Składniki
-
wortelen geschild en gesneden600 g
-
knoflookteentje1
-
water700 g
-
zout
-
verse kervel gehakt1 el
-
verse peterselie gehakt2 el
-
verse koriander gehakt1 el
-
gemalen peper
-
zeetongfilets of 8 grote12
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) gesneden in dobbelstenen40 g
-
olijfolie25 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
23 g
Kalorie
1193 kJ /
285 kcal
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Klassiekers
27 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Frangipane met peer
1 godz. 30 min
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55 min
Amandel-, kokos- en chocoladekoekjes (zonder toegevoegde suiker)
35 min
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Brak ocen
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1 godz.
Wintergroente en rundvlees cholent
4 godz. 30 min
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Brak ocen
Chili con carne
40 min
250 g sjalot fruiten
Brak ocen
Verfrissende Melkdrank
5 min
Portugees crème brûlée
25 min
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3 godz. 15 min