Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g water
- 1 ½ tl zout, volgens smaak
- 600 g aardappelen, in stukken (2-3 cm)
- boter, om in te vetten
- 4 verse zalmfilets, ontveld (elk 120-200 g, circa 2 cm dik)
- 1 citroen, liefst biologisch, geraspte schil en sap
- 1 snuifje vers gemalen peper, volgens smaak
- 100 g sjalotten, gehalveerd
- 10 g boter
- 300 g verse champignons, in plakjes
- 50 g droge witte wijn
- 50 g room
-
200
g smeerkaas (bijv. La vache qui rit®)
lub 200 g roomkaas - 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
- 1 tl citroenzeste
- zout, volgens smaak
- vers gemalen peper, volgens smaak
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 2763 kJ / 660 kcal
- Białko
- 45 g
- Węglowodany
- 27 g
- Tłuszcz
- 48 g
- Błonnik
- 4 g
Alternatywne przepisy
Gestoomde chocoladecake met slagroom
1h 10min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50 min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40 min
Kip in perziksaus
40 min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1h
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1 godz. 25 min
Lactosevrije warme chocolademelk
Brak ocen
Forel met hollandaisesaus
50 min
Kip met rode paprika
1 godz. 5 min
Koffiedessert
15 dk
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
40 min
Kabeljauw met citrusboter
50 min