Urządzenia i Akcesoria
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
4 porties
Składniki
Vulling
-
verse bladspinazie gespoeld (zie tip)150 g
-
teentje knoflook1
-
Parmezaanse kaas in stukken (2 cm)10 g
-
gehalveerde walnoten50 g
-
verse basilicumbladeren6
-
ricotta125 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper⅛ tl
Kalkoenfilet
-
kalkoenborstfilet, zonder vel uitgebeend en gerold700 - 800 g
-
Parma ham6 - 9 sneetjes
-
water1300 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
1143 mg
Białko
57 g
Kalorie
2103 kJ /
504 kcal
Tłuszcz
29 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Feesttafel
11 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Citroenhapjes met havervlokken-zandkorst
5 godz. 15 min
Jack-o'-lantern gevulde paprika's
1 godz. 30 min
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1 godz.
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50 min
Vanille-ijs sandwiches
13 godz. 25 min
Schotse eieren met salade van knolselder en wortelen
50 min
Eiersalade in een knapperig Paasnestje
1 godz.
Asperge ovenschotel
1 godz. 30 min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25 min
Kipfricassee
Brak ocen
Broccoli-ham omelet
35 min
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1 godz. 10 min