Wersje kompatybilne
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Vulling
- 150 g verse bladspinazie, gespoeld (zie tip)
- 1 teentje knoflook
- 10 g Parmezaanse kaas, in stukken (2 cm)
- 50 g gehalveerde walnoten
- 6 verse basilicumbladeren
- 125 g ricotta
- ½ tl zout
- ⅛ tl gemalen zwarte peper
Kalkoenfilet
- 700 - 800 g kalkoenborst filet, zonder vel, uitgebeend en gerold
- 6 - 9 sneetjes Parma ham
- 1300 g water
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 2103 kJ / 504 kcal
- Białko
- 57 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 29 g
- Tłuszcz nasycony
- 11 g
- Sód
- 1143 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4 Std.
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45 Min
Familie kip galette
1 Std. 55 Min
Taartjes van prei en venkel met geitenkaas
Brak ocen
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45 Min
Maanzaadslakken
Brak ocen
Runderpastei met bier
1 Std. 40 Min
Lam in korst op Italiaanse wijze
5 Std.
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
Brak ocen
Kip met rode paprika
1h 5min
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1 godz. 35 min
Kalkoenburgers
1 Std. 25 Min