Wersje kompatybilne
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Vulling
- 150 g verse bladspinazie, gespoeld (zie tip)
- 1 teentje knoflook
- 10 g Parmezaanse kaas, in stukken (2 cm)
- 50 g gehalveerde walnoten
- 6 verse basilicumbladeren
- 125 g ricotta
- ½ tl zout
- ⅛ tl gemalen zwarte peper
Kalkoenfilet
- 700 - 800 g kalkoenborst filet, zonder vel, uitgebeend en gerold
- 6 - 9 sneetjes Parma ham
- 1300 g water
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 2103 kJ / 504 kcal
- Białko
- 57 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 29 g
- Tłuszcz nasycony
- 11 g
- Sód
- 1143 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vislasagne met courgette
1 godz.
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1 godz. 15 min
Gekruide lamstaart
40 min
Hainanese kiprijst
1h 20 min
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35 min
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50 min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35 min
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30 min
Lamsstoofpotje
1h 45min
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30 min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40 min
Chocolade sneeuwballen
1 godz.