Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 125 g de bananes, coupées en rondelles
- 160 g de lait
- 15 g de miel
- 1 c. à café de levure boulangère sèche (7 g)
- 150 g de farine de seigle, et un peu pour fariner
- 180 g de farine à pain
- 1 c. à café de sel
- 15 g de graines de pavot
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 1070 kJ / 256 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 47 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 4.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pain aux pistaches
3 Std. 15 Min
Pain au sarrasin et au blé semi-complet
4 Std.
Petits pains au muesli
1 Std. 40 Min
Pain énergie aux graines
7 Std. 25 Min
Pain au yaourt
1 Std. 50 Min
Le pain bannique
30 Min
Gâteau d'avoine et de fruits secs à la vapeur
1 Std. 15 Min
Pain aux algues
2 Std. 45 Min
Pains de seigle plat
1 Std. 30 Min
Pain viking au sésame
3u. 10min
Scones au son d'avoine
35 Min
Barres énergétiques sans sucre ajouté
1 Std. 15 Min