Pains de seigle à la banane
TM6 TM5

Pains de seigle à la banane

4.5 (15 ocen)

Składniki

  • 125 g de bananes, coupées en rondelles
  • 160 g de lait
  • 15 g de miel
  • 1 c. à café de levure boulangère sèche (7 g)
  • 150 g de farine de seigle, et un peu pour fariner
  • 180 g de farine à pain
  • 1 c. à café de sel
  • 15 g de graines de pavot

Wartości odżywcze
na 1 pièce
Kalorie
1070 kJ / 256 kcal
Białko
8 g
Węglowodany
47 g
Tłuszcz
3 g
Błonnik
4.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy