Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La pâte de noisette
- 250 g de noisettes émondées
- 2 c. à soupe de sirop d'agave
- 2 c. à soupe d'huile de noisette
La crème
- 100 g de dattes dénoyautées
- 1 c. à café d'agar-agar
- 1 c. à soupe de farine d'arrow-root
- 500 g de lait d'avoine
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1155.2 kJ / 276.4 kcal
- Białko
- 5.6 g
- Węglowodany
- 14.2 g
- Tłuszcz
- 21.9 g
- Błonnik
- 3.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lait d'or
10 min
Entremets végétalien aux fruits rouges
12h
Crème brûlée légère au potimarron
50 min
Gâteau d'avoine et de fruits secs à la vapeur
1h 15min
Brownies aux dattes sans farine
45 Min
Puddings au caramel
1h 5min
Flan miel-amande sans gluten et sans lactose
2 godz. 15 min
Crèmes lait d'amande-pistache, compotée d'abricots et sablés
3 Std. 30 Min
Blanc-manger à la banane
3h 15min
Crème au chocolat sans lactose
12h
Entremets chocolat noisette
2 godz. 30 min
Crème soyeuse au tofu et chocolat corsé
6h 15min