
Urządzenia i Akcesoria
Crème fondante aux dattes et aux noisettes
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
8 portions
Składniki
La pâte de noisette
-
de noisettes émondées250 g
-
de sirop d'agave2 c. à soupe
-
d'huile de noisette2 c. à soupe
La crème
-
de dattes dénoyautées100 g
-
d'agar-agar1 c. à café
-
de farine d'arrow-root1 c. à soupe
-
de lait d'avoine500 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
276.4 kcal /
1155.2 kJ
Białko
5.6 g
Tłuszcz
21.9 g
Węglowodany
14.2 g
Błonnik
3.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Blog & co
10 Przepisów
Francja
Francja