Pizza aux légumes verts, herbes et ricotta

Pizza aux légumes verts, herbes et ricotta

3.3 7 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz.
4 portions

Składniki

La pâte
  • d'eau
    200 g
  • de levure boulangère fraîche émiettée
    15
  • de farine de blé et un peu pour fariner
    350 g
  • d'huile d'olive
    10 g
  • de sel
    1 c. à café
La garniture
  • d'eau
    500 g
  • de petits pois frais écossés
    150 g
  • d'haricots verts extra-fins éboutés
    100 g
  • de fèves fraîches écossées
    200 g
  • de ricotta
    2 c. à soupe bombées
  • botte de ciboulette fraîche ciselée
    1
  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe
  • sel
  • poivre moulu

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 486 kcal / 2042 kJ
Białko 16 g
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 75 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...