Sandwich cake à la tomate, mozzarella et pesto

Sandwich cake à la tomate, mozzarella et pesto

4.1 18 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
10 parts

Składniki

  • de basilic frais
    30 feuilles
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    40 g
  • de pesto de basilic
    2 c. à café bombée
  • de fromage frais type Philadelphia
    400 g
  • de pain suédois découpées en carrés
    8 tranches
  • belles tomates émincées en rondelles
    2
  • de mozzarella émincées en rondelles
    3 boules
  • tomates cerise
    8
  • de persil frais équeutés
    4 brins

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 401 kcal / 1671 kJ
Białko 14.6 g
Tłuszcz 21.3 g
Węglowodany 36.4 g
Błonnik 3.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...