Sandwich cake à la tomate, mozzarella et pesto

Sandwich cake à la tomate, mozzarella et pesto

4.0 20 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
10 parts

Składniki

  • 30 feuilles de basilic frais
  • 40 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 2 c. à café bombée de pesto de basilic
  • 400 g de fromage frais type Philadelphia
  • 8 tranches de pain suédois découpées en carrés
  • 2 belles tomates émincées en rondelles
  • 3 boules de mozzarella émincées en rondelles
  • 8 tomates cerise
  • 4 brins de persil frais équeutés

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 part

Białko 14.6 g
Kalorie 1671 kJ / 401 kcal
Tłuszcz 21.3 g
Błonnik 3.9 g
Węglowodany 36.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...