Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 g de beurre mou
- 30 g de chapelure
- 150 g de pecorino (fromage italien au lait de brebis)
- 1400 g d'eau
- 4 tomates rondes
- ½ oignon épluché
- ½ piment vert frais
- ½ piment rouge frais
- 50 g d'huile d'olive
- du sel
- du poivre moulu
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 3 œufs
- 350 g de pâtes cuites (coquillettes, macaroni, penne)
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 2595 kJ / 621 kcal
- Białko
- 20 g
- Węglowodany
- 32 g
- Tłuszcz
- 45 g
Alternatywne przepisy
Tortellini au bouillon, tomate et basilic
25 min
Soupe à l'orientale
12 Std. 30 Min
Crêpes berbères au miel
1j 20 menit
Farfalle aux couleurs italiennes
30 min
Gratin de pâtes au fromage
50 menit
Lasagne pomme-pruneau et fruits secs
1h 10 min
Focaccia à la crème de fromage
Brak ocen
Biscuits à la goyave
1j 20 menit
Pain marocain
2h 45 min
Farofa
15min
Macaronade
2j 30 menit
Macaroni à la bolognaise
35 Min