Crème de butternut aux châtaignes

Crème de butternut aux châtaignes

4.5 569 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • 200 g de châtaignes cuites et pelées en bocal (en réserver 6 pour la finition)
  • 400 g de courge butternut en dés
  • 200 g d'eau
  • 300 g de lait
  • du sel
  • noix de muscade fraîchement râpée
  • 4 c. à soupe de crème liquide entière

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 5 g
Kalorie 641 kJ / 153 kcal
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 23 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...