Coscia di tacchino avvolta nella pancetta con patate

Coscia di tacchino avvolta nella pancetta con patate

4.0 13 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 porzioni

Składniki

  • 30 g di spicchi di aglio
  • 5 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
  • 150 g di pancetta a fette
    150 g di prosciutto, a fette
  • 800 g di coscia di tacchino, senza pelle con l'osso
    800 g di coscia di pollo senza pelle, con l'osso
  • 1 cucchiaino di sale
  • 3 pizzichi di pepe nero macinato fresco
  • 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
  • 1300 g di acqua
  • 600 g di patate a pezzi (4 cm)

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 520 kcal / 2174 kJ
Białko 51 g
Tłuszcz 23 g
Węglowodany 26 g
Błonnik 2.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...