Polpette di mortadella

Polpette di mortadella

3.9 41 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 porzioni

Składniki

  • ½ spicchio di aglio
  • 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 5 foglioline di basilico fresco le foglie lavate ed asciugate
  • 80 g di pane a cubetti (1 cm)
  • 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
  • 250 g di mortadella in una sola fetta tagliata a pezzi (1 cm)
  • 3 uova
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe
  • 60 g di olio extravergine di oliva

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 525 kcal / 2196 kJ
Białko 23 g
Tłuszcz 42.2 g
Węglowodany 14.3 g
Błonnik 0.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...