Quiche di spinaci e arance di Sicilia

Quiche di spinaci e arance di Sicilia

4.4 17 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 porzioni

Składniki

  • 1 dose di pasta sfoglia
  • ½ arancia preferibilmente biologica, la scorza (senza la parte bianca) e il succo
  • 30 g di burro
  • 300 g di spinaci freschi in foglia
  • 1 cucchiaino di sale
  • 20 g di Parmigiano Reggiano in scaglie

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 7 g
Kalorie 1820 kJ / 435 kcal
Tłuszcz 33.6 g
Błonnik 2.6 g
Węglowodany 28 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...