Farro asparagi e frittatina in forma

Farro asparagi e frittatina in forma

4.6 10 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni

Składniki

  • 30 g di Parmigiano reggiano
  • 1 rametto di prezzemolo fresco le foglioline lavate e asciugate
  • 100 g di robiola
    100 g di formaggio fresco spalmabile
  • 4 uova
  • 2 cucchiaini di sale + q.b.
  • 250 g di farro perlato cottura 20 minuti
  • 1200 g di acqua
  • 300 g di asparagi verdi puliti, a pezzi (2 cm)
  • 1 cucchiaio olio extravergine di oliva + q.b.

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 26.7 g
Kalorie 1937 kJ / 463 kcal
Tłuszcz 20.9 g
Błonnik 5.9 g
Węglowodany 44.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...