Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di farina tipo 00
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 - 2 acciughe sott'olio ben scolate
- 1 spicchio di aglio
- 90 g di burro a pezzi
- 600 g di acqua
- 500 g di cimette di cavolfiore, lavate e asciugate
- 2 pizzichi di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 920 kJ / 220 kcal
- Białko
- 7.3 g
- Węglowodany
- 15.3 g
- Tłuszcz
- 14.9 g
- Błonnik
- 2.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Riso in torta verde
1h 30min
Broccoli in salsa di ceci
40 min
Strudel verza e porri (vegan)
2h
Peperoni ripieni
1h 5min
Miniquiches di cavolo rosso e formaggio di capra
1h 20min
Insalata di sedano bianco
15 menit
Moussaka di lenticchie
1h 30min
Polpette di kale
40 min
Uova e lenticchie con salsa al caprino
55 Min
Verdure in crosta di uova e formaggio
40 min
Millefoglie di patate, fagiolini con pesto di basilico e mandorle
1h 40min
Gratin di zucca e castagne
1 Std. 10 Min