Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 fili di erba cipollina fresca, tritati
- 300 g di caprino
- 90 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 130 g di rucola, lavata
- 12 fette di bresaola
- ½ spicchio di aglio, senza anima (opcjonalnie)
- 1 pizzico di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3250 kJ / 777 kcal
- Białko
- 38.7 g
- Węglowodany
- 2.6 g
- Tłuszcz
- 68.1 g
- Błonnik
- 0.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rotolo di patate con salmone affumicato
1 Std. 10 Min
Crackers di Parmigiano Reggiano e paprica
20 Min
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10 Min
Tartine di pane alla menta
4 Std. 10 Min
Barchette agli asparagi e salmone
50min
Bicchierini di Taleggio allo zafferano e verdure
20 Min
Bruschette saporite
40min
Cestini al prosciutto, Emmental e pomodori secchi
40min
Spiedini di frittata alle erbe
1 Std.
Torta salata di pollo al basilico
1 Std. 25 Min
Mousse di prosciutto iberico
10 Min
Bicchieri con salmone, gamberetti e avocado
15 Min