Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 fili di erba cipollina fresca, tritati
- 300 g di caprino
- 90 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 130 g di rucola, lavata
- 12 fette di bresaola
- ½ spicchio di aglio, senza anima (opcjonalnie)
- 1 pizzico di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3250 kJ / 777 kcal
- Białko
- 38.7 g
- Węglowodany
- 2.6 g
- Tłuszcz
- 68.1 g
- Błonnik
- 0.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fagottini di bresaola e scamorza al Varoma
15min
Sfogliata con burrata e fiori di zucca
1h 10min
Indivia belga gratinata
1u. 20min
Bicchierini prosciutto e piselli
35min
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10min
Palline al prosciutto
1h 30 min
Barchette agli asparagi e salmone
50min
Involtini di salmone e melanzane
1u.
Uova alla greca
40min
Rose di bresaola con crema ai pomodori secchi (per 2 persone)
25min
Rotolini di tacchino
1u.
Uova ripiene
40min