Pollo al Rum e cocco

Pollo al Rum e cocco

2.8 15 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
6 porzioni

Składniki

Marinatura
  • 1 - 2 peperoncini piccanti freschi privati dei semi
  • 20 g di radice fresca di zenzero
  • 2 cipollotti a pezzi
  • 2 lime la scorza (senza la parte bianca) e il succo
  • 30 g di Rum bianco
  • ½ cucchiaino di sale
  • 20 g di salsa di soia
  • 800 g di filetti di petto di pollo, senza pelle a dadini (3x3 cm)
Terminare la preparazione
  • 350 g di latte di cocco
  • 150 g di acqua
  • 25 g di amido di mais (maizena)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 38 g
Kalorie 1899 kJ / 454 kcal
Tłuszcz 28.3 g
Błonnik 3.3 g
Węglowodany 11.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...