Sauce périgourdine

Sauce périgourdine

4.8 61 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
400 g

Składniki

  • de vin de madère
    200 g
  • de beurre demi-sel
    30 g
  • de farine de blé
    20 g
  • d'eau
    200 g
  • de fond de veau
    1 c. à café
  • de brisures de truffe noire
    50 g
  • de foie gras de canard cru
    100 g
  • de sel
    2 pincées
  • de poivre moulu
    2 pincées

Wartości odżywcze na 400 g

Kalorie 888 kcal / 3712 kJ
Białko 10 g
Tłuszcz 88 g
Węglowodany 14 g
Błonnik 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...