Urządzenia i Akcesoria
Sauce périgourdine
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
400 g
Składniki
-
200 g de vin de madère
-
30 g de beurre demi-sel
-
20 g de farine de blé
-
200 g d'eau
-
1 c. à café de fond de veau
-
50 g de brisures de truffe noire
-
100 g de foie gras de canard cru
-
2 pincées de sel
-
2 pincées de poivre moulu
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 400 g
Białko
10 g
Kalorie
3712 kJ /
888 kcal
Tłuszcz
88 g
Błonnik
10 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Balade Sud-Ouest
10 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Sauce mayonnaise
10 Min
Ravioles sauce au foie gras
40 Min
Sauce bordelaise
45 Min
Sauce béarnaise
20 Min
Ravioles de homard sauce Newburg
1 Std. 40 Min
Mouclade
1 Std.
Sauce soubise
30 Min
Sauce gribiche
15 Min
Sauce béarnaise
40 Min
Moules farcies au beurre d'ail
35 Min
Sauce au vin doux
55 Min
Foie gras au piment d'Espelette
72 Std.