Sauce périgourdine

Sauce périgourdine

4.8 61 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
400 g

Składniki

  • 200 g de vin de madère
  • 30 g de beurre demi-sel
  • 20 g de farine de blé
  • 200 g d'eau
  • 1 c. à café de fond de veau
  • 50 g de brisures de truffe noire
  • 100 g de foie gras de canard cru
  • 2 pincées de sel
  • 2 pincées de poivre moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 400 g

Białko 10 g
Kalorie 3712 kJ / 888 kcal
Tłuszcz 88 g
Błonnik 10 g
Węglowodany 14 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...