
Urządzenia i Akcesoria
Sauce périgourdine
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
400 g
Składniki
-
de vin de madère200 g
-
de beurre demi-sel30 g
-
de farine de blé20 g
-
d'eau200 g
-
de fond de veau1 c. à café
-
de brisures de truffe noire50 g
-
de foie gras de canard cru100 g
-
de sel2 pincées
-
de poivre moulu2 pincées
Wartości odżywcze na 400 g
Kalorie
888 kcal /
3712 kJ
Białko
10 g
Tłuszcz
88 g
Węglowodany
14 g
Błonnik
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Balade Sud-Ouest
10 Przepisów
Francja
Francja