Sauce au vin doux
TM6 TM5 TM31

Sauce au vin doux

3.8 (14 ocen)

Składniki

  • 750 g de vin doux rouge, type Maury ou Pedro Ximénez (voir "Conseil(s)")
  • 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 1 c. à café de fécule de maïs
  • le jus d'une orange
  • 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
  • 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts

Wartości odżywcze
na 100 g
Kalorie
507 kJ / 122.2 kcal
Białko
0.6 g
Węglowodany
3.4 g
Tłuszcz
7 g
Błonnik
0 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy