Sauce au vin doux

Sauce au vin doux

3.7 15 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
1155 g

Składniki

  • de vin doux rouge, type Maury ou Pedro Ximénez (voir "Conseil(s)")
    750 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    250 g
  • de fécule de maïs
    1 c. à café
  • le jus d'une orange
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 122.2 kcal / 507 kJ
Białko 0.6 g
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 3.4 g
Błonnik 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...