
Urządzenia i Akcesoria
Sauce au vin doux
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
1155 g
Składniki
-
de vin doux rouge, type Maury ou Pedro Ximénez (voir "Conseil(s)")750 g
-
de crème liquide 30-40% m.g.250 g
-
de fécule de maïs1 c. à café
-
le jus d'une orange
-
de sel à ajuster en fonction des goûts1 pincée
-
de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts1 pincée
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
122.2 kcal /
507 kJ
Białko
0.6 g
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
3.4 g
Błonnik
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Sauces
11 Przepisów
Francja
Francja