Sauce béarnaise

Sauce béarnaise

4.0 38 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
8 portions

Składniki

  • d'échalotes (3 environ), pelées et coupées en morceaux
    60 g
  • d'estragon frais haché
    2 c. à soupe
  • de poivre mignonnette
    1 c. à café
  • de vinaigre d'estragon
    100 g
    100 g de vinaigre de vin blanc
  • jaunes d'œufs
    4
  • d'eau froide
    2 c. à soupe
  • de beurre mou, coupé en morceaux
    220 g
  • de sel
    1 pincée

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 248 kcal / 1021 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 26 g
Węglowodany 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...