Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g d'échalotes (3 environ), pelées et coupées en morceaux
- 2 c. à soupe d'estragon frais, haché
- 1 c. à café de poivre mignonnette
-
100
g de vinaigre d'estragon
lub 100 g de vinaigre de vin blanc - 4 jaunes d'œufs
- 2 c. à soupe d'eau froide
- 220 g de beurre mou, coupé en morceaux
- 1 pincée de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1021 kJ / 248 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 26 g
Alternatywne przepisy
Sauce béarnaise
20 分钟
Sauce béarnaise Mode Sauce
20 分钟
Sauce barbecue
20 分钟
Sauce tartare
10min
Velouté d'asperges et tuiles de fromage
40 分钟
Sauce beurre blanc
20 分钟
Sauce béarnaise
20 分钟
Sauce béarnaise
20 分钟
Sauce hollandaise
25 dk
Croquettes de crevettes
14 godz. 30 min
Sorbet Cuba libre
4 Std. 50 Min
Tournedos, sauce au poivre et pommes duchesse
1h 50min