Foie-gras mi-cuit

Foie-gras mi-cuit

4.7 63 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 godz.
3 bocaux

Składniki

  • foie gras de canard cru de 550 g maximum
    1
  • de fleur de sel
    1 ½ c. à café
  • tours de moulin à poivre
  • de cognac (opcjonalnie)
    2 c. à soupe
    2 c. à soupe de porto, ou d'un autre alcool au choix
  • d'eau
    500 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 330 kcal / 1359 kJ
Białko 3.3 g
Tłuszcz 35 g
Węglowodany 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...