Foie-gras mi-cuit

Foie-gras mi-cuit

4.7 65 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 godz.
3 bocaux

Składniki

  • 1 foie gras de canard cru de 550 g maximum
  • 1 ½ c. à café de fleur de sel
  • tours de moulin à poivre
  • 2 c. à soupe de cognac (opcjonalnie)
    2 c. à soupe de porto, ou d'un autre alcool au choix
  • 500 g d'eau

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 3.3 g
Kalorie 1359 kJ / 330 kcal
Tłuszcz 35 g
Węglowodany 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...