Urządzenia i Akcesoria
Gluten free lentil wraps
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
8 pieces
Składniki
-
red lentils200 g
-
water plus an extra 70-120 g, if needed500 g
-
gluten free cornflour15 g
-
sweet paprika1 tbsp
-
ground cumin1 tsp
-
sea salt1 tsp
-
extra virgin olive oil2 - 3 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
240.9 mg
Białko
6.5 g
Kalorie
566.9 kJ /
135.5 kcal
Tłuszcz
4.7 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
17.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
High Protein Strawberry choc-chip icecreams
5 godz. 5 min
Steamed tomato pesto pull apart bread
2 godz. 5 min
No waste vegetable stock concentrate
25 min
Turkey with cherry sauce and steamed veggies (Diabetes)
3 godz. 30 min
Cacao and buckwheat crêpes, orange and rhubarb (Diabetes)
40 min
Broccoli stem falafel
25 godz. 40 min
Mushroom risotto
30 min
The best egg salad open sandwich (Diabetes, TM6)
20 min
Dubai pistachio chocolate balls
1 godz. 45 min
Sugar-free strawberry pistachio slice
50 min
Zucchini cheddar slice
45 min
Portuguese bread
3 godz. 30 min