Urządzenia i Akcesoria
Gluten free lentil wraps
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
8 pieces
Składniki
-
red lentils200 g
-
water plus an extra 70-120 g, if needed500 g
-
gluten free cornflour15 g
-
sweet paprika1 tbsp
-
ground cumin1 tsp
-
sea salt1 tsp
-
extra virgin olive oil2 - 3 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
240.9 mg
Białko
6.5 g
Kalorie
566.9 kJ /
135.5 kcal
Tłuszcz
4.7 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
17.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pad Thai
1 godz.
Homemade toasted muesli
30 min
TM7 Demo (AU)
1 godz. 30 min
Versatile smooth soup
45 min
Vegan bolognese
50 min
Lentil bolognese (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35 min
All-Purpose Gluten Free Flour
5 min
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts
Brak ocen
Salt-free vegetable stock paste (Diabetes)
55 min
Broccoli stem falafel
25 godz. 40 min
Vegan burgers
45 min
Vegan porridge with fruits and cinnamon
15 min