Storzapretti - boulettes de blette au brocciu

Storzapretti - boulettes de blette au brocciu

3.6 9 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions

Składniki

  • 100 g d'emmental coupé en morceaux
  • 500 g d'eau
  • 250 g de feuilles de blette émincées
  • 250 g de pommes de terre farineuses, spécial purée détaillées en cubes (2 cm)
  • 15 feuilles de menthe fraîche ciselées
  • 400 g de brocciu bien égoutté
  • 1 œuf
  • 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 30 g de farine de blé
  • 300 g de coulis de tomates maison

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 418 kcal / 1749 kJ
Białko 22 g
Tłuszcz 26.3 g
Węglowodany 23.5 g
Błonnik 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...