Urządzenia i Akcesoria
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
water500 g
-
salt plus extra to taste1 ½ tsp
-
potatoes cut in pieces (see tip)600 g
-
fresh salmon fillets, skinless (120-200 g each, approx. 2 cm thick)4
-
lemon grated zest and juice1
-
ground black pepper plus extra to taste1 pinch
-
shallots cut in halves100 g
-
butter10 g
-
button mushrooms cut in slices300 g
-
dry white wine50 g
-
cream50 g
-
cream cheese200 g
-
ground nutmeg2 pinches
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
45 g
Kalorie
2763 kJ /
660 kcal
Tłuszcz
48 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 godz.
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 min
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 min
Potatoes with Yoghurt Sauce
40 min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 godz.
Cod with Citrus Butter
50 min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Steamed Eggs Sunny Side Up
15 min
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
1 godz.
Salmon Fillets with Buckwheat and Asparagus
40 min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1 godz. 15 min