Urządzenia i Akcesoria
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
water500 g
-
salt plus extra to taste1 ½ tsp
-
potatoes cut in pieces (see tip)600 g
-
fresh salmon fillets, skinless (120-200 g each, approx. 2 cm thick)4
-
lemon grated zest and juice1
-
ground black pepper plus extra to taste1 pinch
-
shallots cut in halves100 g
-
butter10 g
-
button mushrooms cut in slices300 g
-
dry white wine50 g
-
cream50 g
-
cream cheese200 g
-
ground nutmeg2 pinches
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
45 g
Kalorie
2763 kJ /
660 kcal
Tłuszcz
48 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Soup with Egg and Lemon (Avgolemono)
1 godz. 15 min
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35 min
Fish and Herb Parcel
35 min
Steamed Smoked Haddock with New Potatoes and Spinach
45 min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45 min
Lasagne Bolognese
2 godz. 30 min
Baked spinach and eggs
35 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35 min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50 min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min