Urządzenia i Akcesoria
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
water500 g
-
salt plus extra to taste1 ½ tsp
-
potatoes cut in pieces (see tip)600 g
-
fresh salmon fillets, skinless (120-200 g each, approx. 2 cm thick)4
-
lemon grated zest and juice1
-
ground black pepper plus extra to taste1 pinch
-
shallots cut in halves100 g
-
butter10 g
-
button mushrooms cut in slices300 g
-
dry white wine50 g
-
cream50 g
-
cream cheese200 g
-
ground nutmeg2 pinches
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
45 g
Kalorie
2763 kJ /
660 kcal
Tłuszcz
48 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50 min
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 min
Salmon and Potato Bake with Dill
1 godz. 15 min
Steamed Smoked Haddock with New Potatoes and Spinach
45 min
Mushroom pie
1 godz. 30 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
1 godz.
Bacon-wrapped Turkey Leg with Potatoes
1 godz. 40 min
Creamed Cod
45 min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes (TM6 & TM5)
40 min