Urządzenia i Akcesoria
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
water500 g
-
salt plus extra to taste1 ½ tsp
-
potatoes cut in pieces (see tip)600 g
-
fresh salmon fillets, skinless (120-200 g each, approx. 2 cm thick)4
-
lemon grated zest and juice1
-
ground black pepper plus extra to taste1 pinch
-
shallots cut in halves100 g
-
butter10 g
-
button mushrooms cut in slices300 g
-
dry white wine50 g
-
cream50 g
-
cream cheese200 g
-
ground nutmeg2 pinches
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
45 g
Kalorie
2763 kJ /
660 kcal
Tłuszcz
48 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40 min
Beef and Ale Stew
2 godz. 20 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce and Potatoes
1 godz. 5 min
Salmon and Potato Bake with Dill
1 godz. 15 min
Cottage Pie
1 godz. 10 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Potato Cakes
45 min
Chicken and Mushrooms in Red Wine Sauce
45 min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 min
Chicken in Creamy Mushroom Sauce with Wild Rice
1 godz. 30 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Creamed Cod
45 min