
Urządzenia i Akcesoria
Lamb Stew
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
garlic cloves6
-
extra virgin olive oil100 g
-
lamb meat for stewing, boneless cut in pieces (3 cm)900 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
sweet paprika½ Tbsp
-
white wine vinegar2 Tbsp
-
dried oregano½ tsp
-
fresh thyme leaves only1 sprig
-
dried bay leaf1
-
white wine50 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
453 kcal /
1894 kJ
Białko
45.2 g
Tłuszcz
29.6 g
Węglowodany
1.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1 godz. 15 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Sausage Meatballs with Butternut Squash & Potatoes
1 godz. 10 min
Lamb and Green Bean Casserole
1 godz. 10 min
Beef and Ale Stew
2 godz. 20 min
Chicken in Yoghurt
1 godz.
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55 min
Beef and Tomato Stew
1 godz. 25 min
Chicken Garam Masala
50 min
Chicken and mushrooms in red wine
45 min
Chicken garam masala
50 min
Caribbean Stew and Steamed Rice
9 godz. 15 min