Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 g de setas shiitake secas
- 20 g de azúcar moreno
- 40 g de salsa de soja
-
40
g de aceite de maíz
lub 40 g de aceite de girasol - 10 g de jengibre fresco pelado, en rodajas finas
- 200 g de puerro en rodajas de aprox. 5 mm
- 100 g de repollo en tiras finas
- 100 g de zanahoria pelada, en tiras
- 800 g de agua
- 200 g de tofu firme en dados de 2-3 cm
- 50 g de brotes de soja frescos
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 918 kJ / 220 kcal
- Białko
- 9.17 g
- Węglowodany
- 15.55 g
- Tłuszcz
- 13.8 g
- Błonnik
- 3.64 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Curry de garbanzos y verduras
25 min
Curry de garbanzos y coco con cuscús de brócoli
40 min
Papillotes de tofu en cama de verduras
30 min
Poke bol de tofu y verduras con salsa agridulce
1u. 50min
Salsa boloñesa de soja
40 min
Curry vegano de berenjenas
50 min
Chile sin carne
1h
Curry vegano con tofu
30 min
Goulash de soja con dumplings
1h 25 min
Guiso de setas y tofu
30 min
Curry de garbanzos rogan josh - India
25 min
Lasaña vegetal con boloñesa de soja
1h