Bol vegetariano de tofu, verduras y soja

Bol vegetariano de tofu, verduras y soja

3.6 47 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 raciones

Składniki

  • de setas shiitake secas
    25 g
  • de azúcar moreno
    20 g
  • de salsa de soja
    40 g
  • de aceite de maíz
    40 g
    40 g de aceite de girasol
  • de jengibre fresco pelado, en rodajas finas
    10 g
  • de puerro en rodajas de aprox. 5 mm
    200 g
  • de repollo en tiras finas
    100 g
  • de zanahoria pelada, en tiras
    100 g
  • de agua
    800 g
  • de tofu firme en dados de 2-3 cm
    200 g
  • de brotes de soja frescos
    50 g

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 220 kcal / 918 kJ
Białko 9.17 g
Tłuszcz 13.8 g
Węglowodany 15.55 g
Błonnik 3.64 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...