Bol vegetariano de tofu, verduras y soja

Bol vegetariano de tofu, verduras y soja

3.7 50 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 raciones

Składniki

  • 25 g de setas shiitake secas
  • 20 g de azúcar moreno
  • 40 g salsa de soja
  • 40 g de aceite de maíz
    40 g aceite de girasol
  • 10 g de jengibre fresco pelado, en rodajas finas
  • 200 g de puerro en rodajas de aprox. 5 mm
  • 100 g de repollo en tiras finas
  • 100 g de zanahoria pelada, en tiras
  • 800 g de agua
  • 200 g de tofu firme en dados de 2-3 cm
  • 50 g de brotes de soja frescos

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 9.17 g
Kalorie 918 kJ / 220 kcal
Tłuszcz 13.8 g
Błonnik 3.64 g
Węglowodany 15.55 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...