![Bol vegetariano de tofu, verduras y soja Bol vegetariano de tofu, verduras y soja](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/70cff58c-b67d-429e-aece-7a0247db4000/Derivates/e3df80c3-0faf-4899-8e63-886dda14cf7e.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 g de setas shiitake secas
- 20 g de azúcar moreno
- 40 g de salsa de soja
-
40
g de aceite de maíz
lub 40 g de aceite de girasol - 10 g de jengibre fresco pelado, en rodajas finas
- 200 g de puerro en rodajas de aprox. 5 mm
- 100 g de repollo en tiras finas
- 100 g de zanahoria pelada, en tiras
- 800 g de agua
- 200 g de tofu firme en dados de 2-3 cm
- 50 g de brotes de soja frescos
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 918 kJ / 220 kcal
- Białko
- 9.17 g
- Węglowodany
- 15.55 g
- Tłuszcz
- 13.8 g
- Błonnik
- 3.64 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salsa boloñesa de soja
40min
Curry de batatas y brócoli
20min
Curry indio de verduras
50 мин.
Sopa asiática de verduras con tofu
1h 30min
Ramen vegano
1h
Poke bol de tofu y verduras con salsa agridulce
1 Std. 50 Min
Curry vegano con tofu
30min
Curry vegano de berenjenas
50 мин.
Chile sin carne
1h
Curry de garbanzos y coco con cuscús de brócoli
40min
Guiso de setas y tofu
30min
Curry de garbanzos y verduras
25min