Arroz vietnamita con verduras

Arroz vietnamita con verduras

4.4 41 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 raciones

Składniki

  • 1200 g de agua
  • 200 g de arroz jazmín
  • 1 diente de ajo
  • 40 g de aceite de sésamo
  • 800 g de verduras variadas (berenjena, calabacín, champiñones, pimiento rojo) en trozos de 2-3 cm
  • 1 pastilla de caldo de verduras
    1 cucharada concentrado de caldo de verduras casero
  • 20 g salsa de soja
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
  • 1 cucharada de semillas de sésamo (opcjonalnie)
  • 130 g de seitán en trozos
  • 10 g de cebollino fresco (opcjonalnie) picado

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 723.3 mg
Białko 33.7 g
Kalorie 2062 kJ / 493 kcal
Tłuszcz 11.6 g
Błonnik 6.9 g
Tłuszcz nasycony 1.8 g
Węglowodany 63.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...